Mysterieuze effecten van speciaal geselecteerde, natuurlijke ingredienten.

TRIBULUS TERRESTRIS

Tribulus terrestris is een natuurlijke plant die gezien wordt als een sterk lustopwekkend middel. Maar zijn invloed op het verhogen van sexuele potentie en de mannelijke erectie te verbeteren zijn prijsloos. De onderzoeken bewezen dat Tribulus Terrestris effectief het testeron gehalte verhoogt en deelneemt in het process van stikstofoxide vrijlaten uit de zenuw eindes die rondom de zwellichamen zitten waardoor de erectie sterker wordt.

MACA ROOT (Lepidium meyenii)

Maca is een natuurlijke drug die helpt met het balans in uw lichaam houden aangezien het de levels van enzymen en hormonen reguleert. Metabolistische functies van uw lichaam op het beste niveau houden en voldoende levels van mannelijke hormonen zullen een langere erectie en een verbeterde geslachtsdrift geven. Het betekent optimale seksuele potentie.

ZAAG PALM

Deze plant staat bekend voor het verhogen van een laag mannelijke libido en seksuele energie verhogen. Zijn effecten zijn vergelijkbaar met een sterk lustopwekkend middel. De onderzoeken die gedaan zijn in een aantal Europese landen bewijzen dan Zaagpalm effectief werkt als therapie voor mannen wie lijden van Benigne prostaathyperplasie. Deze plant vermindert het zelfs met 13%. Bovendien verbetert het seksuele functies en verhoogt het verlangen. Daarbij vermindert het het niveau van cholesterol en vettige zuren in bloed, waardoor het een postieve invloed heeft op de status van uw hele lichaam.

Overige ingredienten:

  • L-Arganine HCI: Stikstofoxide zorgt ervoor dat u flexbiliteit behoudt van het slagaderlijke stelsel. Om de stikstofoxide te synthetiseren is dit ingredient een essentieel amin zuur voor dat proces. Bovendien ondersteunt het een vrijgeving van hormonen in ons lichaam, bijvoorbeeld: groei hormonen. Als resultaat heeft het invloed op de zwellichamen en een goede bloedsomloop in een penis.
  • Poempoen zaden: Het is een geweldige bron van eiwitten. Het remt eetlust, ondersteunt de prostaat en verbetert seksuele functies.
  • Panax Ginseng: Het staat bekend en wordt goed over gesproken in het verre oosten als medicijn Het geeft energie, helpt moeheid te overkomen, en verbetert concentratie. Het is een perfecte lustopwekkend middel wat een seksuele functie steunt.
  • Sarsaparilla: Een plant wat gebruikt wordt als een anti-inflammatoir, ontsmettingsmiddel, en koortsmiddel. Het wordt ook gebruikt als behandeling voor een blaasontsteking, prostaat ziektes en onmacht over uw lichaam. Het staat ook bekend als een plant wat de mannelijke seksuele lust verhoogt.
  • Brandnetel: Het wordt gebruikt om de symptomen van de Benigne prostaathyperplasie te matigen.
  • Zouthoutwortel: Dit ingredient heeft invloed op het hormoon systeem, het ondersteunt lichaams functies en verhoogt mannelijke seksuele functies.

Bestel XtraSize en maak uw dromen waar!