Waar ligt de grootte van een penis aan?

De penis is opgebouwd uit twee zijdelingse zwellichamen. Het moment dat deze zwellichamen zich vullen met bloed, worden de weefsels in de lengte van de penis groter wat zorgt voor een erectie.

Gedurdende een erectie is uw lichaam de zwellichamen met zo veel mogelijk bloed aan het vullen. De mogelijkheid van de zwellichamen om groter te worden en aan te spannen bedient de grootte van de erectie meer dan alle andere organen.

XtraSize verbetert het absorptievermogen en mogelijkheden van de zwellichamen permanent waardoor de grootte van uw penis groter wordt.

XtraSize is een dieetaanvulling in de vorm van pillen. Deze aanvulling verbeterd de bloedsomloop in uw lichaam en verhoogt absorptievermogen van de zwellichamen. Dankzij dat, precies op het moment dat de weefsels in uw penis vergroten, worden weefsels nog groter dan voor de behandeling met deze aanvulling. Als resultaat worden lengte, omtrek, en erectie kracht vergroot.

Dankzij een uniek Amerikaans recept zijn de effecten van XtraSize permanent en gaan ze niet omlaag aan het einde van de behandeling. Vergrootte en meer efficiente zwellichamen houden hun grootte waardoor u altijd kunt genieten van een penis die groter is en meer omtrek heeft.

Zelfs als u geen problemen heeft met een erectie, een verhoogd absorptievermogen van de zwellichamen zal u meer lengte en een grotere omtrek penis geven. Wat nog meer is, uw erectie zal sterker wezen.

Het gebruik en de effecten

Het is genoeg om een pill van XtraSize elke dag te nemen na het ontbijt. De eerste effecten van het gebruiken van deze aanvullling, namelijk sterkere erectie en betere stamina van het lichaam, zullen zichtbaar zijn na een paar dagen. Gedurende de behandeling vordert, de grootte van een penis verbetert stap voor stap.

Een pak van XtraSize bevat 60 pillen, dus een behandeling duurt 2 maanden. Het is genoeg om uw erectie te verbeteren en uw penis 3 cm langer te maken. Dit geeft meer genot tijdens de seks.

Om de beste effecten de krijgen wordt het geadviseerd om drie pakken XtraSize te kopen en het voor 6 maanden te gebruiken. Wij garanderen dat deze periode van tijd genoeg is om een penis 7.5 cm langer te maken en de omtrek te verbeteren. Op zo'n manier dat ur partner het meeste kan halen uit de seks.

Bewezen formule

Natuurlijke ingredienten van de hoogste kwaliteit is het geheim van XtraSize. Alle substanties gebruikt voor XtraSize productie zijn genomen van de oogst van gecertificeerde produceerders wie specializeren in het bewerken van planten en kruiden voor dieet en medische doeleindes. Ons uniek recept is het resultaat van werk verricht door het Amerikaanse team van onderzoekers, dokters, en voedsel experts.

Bestel XtraSize en maak uw dromen waar!